Abonnera Lilla Bjurö

Ett ypperligt tillfälle att fira finns det alltid.

Lilla Bjurö bjuder in till festligheter där bara era egna fantasier sätter käppar i hjulen. Födelsedagar, företagsfester, releasepartyn eller stora familjemiddagar. Listan kan göras lång men viktigast av allt, alla är välkomna och vi är här för att lyssna på era ideér!

FAQ

Hur många får plats?
Sittande middagsgäster mellan 25 (luftigt) och 60 personer (tight). Det går alltid att släppa på fler personer efter middagen.

Vad kostar det?
Ni betalar endast per ätande gäst. Middagen serveras i trerätter och kostar 550 kr per person. Varför inte låta det hela börja över en fördrink, mingel och snacks? Sen sluta i efterrätt, dans och, vi kommer ångra att vi säger det, hot- shots?

Ps. Vill ni abonnera utan mat? Dvs festa på fastande mage? Då åker hyrplånboken fram. 16 000 kr och lokalen är er för kvällen.

Hur länge får vi vara i Lilla Bjurö?
Från öppning till stängning, kl. 16/17 – 02:00.

Hur bokar vi?
Skriv till bokning@brogatan.eu och berätta hur du vill fira hos oss.

Evenemang i Lilla Bjurö

Är du artist, konstnär, opinionsbildare, komiker, föreningsmänniska, skådespelare, sektledare eller bara har en riktigt god idé för hur vi fortsätter skapa konst, nöje och kunskap på Malmös kanske mysigaste scen?

Skriv till event@brogatan.eu för att berätta om hur du vill bidra till ett rikare kulturliv i Malmö 2024.Välkommen till Lilla Bjurö på Brogatan!

Rulla till toppen